spuitlans invetunitEen separate spuitlans is uitermate geschikt voor het inbouwen in bestaande installaties. Dit systeem staat bekend om de hygiënische vormgeving, eenvoudige bediening, stabiele werking en een onderhoudsvriendelijke constructie. De spuitlans is geheel naar eigen configuratie samen te stellen. Met een lengte tot wel 2 meter en genoeg ruimte voor voldoende spuitkoppen, is er voor elke gewenste toepassing een geschikte configuratie.

compact 1 unispray greaser machine 4

 

 

Snelkoppelingen:


Zoals u op de foto’s kunt zien maken we gebruik van snelkoppelingen om de spuitlans aan te sluiten. Deze zijn vervaardigd uit roestvaststaal, en daarom erg duurzaam en dit komt de voedselveiligheid ten goede.
spray bar unispray greaser machine 2

 

Kokerprofiel:


Door het eigen ontwerp van het kokerprofiel wordt er een hygiënische situatie gecreëerd. De spuitlans is uitneembaar van de installatie, en kan daardoor ook eenvoudig schoongemaakt worden. Doordat de onderdelen zich in het kokerprofiel bevinden gaan deze lang mee.
kokerprofiel invet unit

 

 

Terug naar product overzicht

 

 

Unispray B.V.
Hoefslag 7
4131ME Vianen (Ut)
The Netherlands

Tel: +31 (0)347-322097

unispray grease machinery

Unispray is een specialist als het gaat om spuitsystemen voor de voedingsmiddelen-industrie.
Onze systemen staan bekend om de hygiënische vormgeving, eenvoudige bediening, stabiele werking en een onderhoudsvriendelijke constructie.