Unispray spuitsystemen

De spuitsystemen die Unispray produceert, plaatst meerdere spuitlansen op een kruistafel. De bakvorm wordt onder de spuitlansen geplaatst, waarna een Unispray sproeikop een laagje olie in de bakvorm spuit. Unispray heeft een uniek compacter en hygiënischer spuitsysteem ontwikkeld ten opzichte van de concurrenten die het verfspuit principe gebruiken.

De Unispray systemen zijn stabiel, eenvoudig in te stellen en worden op maat gemaakt voor de klant. Het nieuwste spuitsysteem van Unispray is een singel belt gantry systeem. ‘Dat heeft namelijk een aantal voordelen’, verklaart Gosman. ‘Ten eerste ben je vrij in de vorm van je sproeipatroon, of dit nu vierkant, rond of een beertje is. Bovendien is de massa die in beweging gezet moet worden minder, omdat je geen motoren op je as mee hoeft te nemen. En zonder kabelrupsen is er ook nog minder kans op storing.’

Unispray B.V.
Hoefslag 7
4131ME Vianen (Ut)
The Netherlands

Tel: +31 (0)347-322097

unispray grease machinery

Unispray is een specialist als het gaat om spuitsystemen voor de voedingsmiddelen-industrie.
Onze systemen staan bekend om de hygiënische vormgeving, eenvoudige bediening, stabiele werking en een onderhoudsvriendelijke constructie.